2022


Eeterij in dorpshuis van Nieuwvliet:

Sint Pieterstraat 3

Eerste dinsdag van de maand om 12.00u.


Prikpost in dorpshuis Sinte Pier

Elke donderdag tussen 9.15 - 9.45 uur

U kunt zonder afspraak binnenlopen om uw bloed te laten prikken of uw urine in te leveren op verzoek van uw huisarts of specialist.

Door onze samenwerking met ZorgSaam en de lokale laboratoria, zorgen we ervoor dat de uitslagen makkelijk in te zien zijn in uw ZorgSaam patiëntenportaal voor u en snel bij uw huisarts of specialist bekend zijn. Vergeet u niet om uw identiteitsbewijs en het afnameformulier van huisarts/specialist mee te nemen? Onze medewerkers bloedafname helpen u graag!

Diagnovum beschikt over een groot aantal prikposten waar onze vriendelijke en vakkundige medewerkers voor u klaarstaan. Meer weten over Diagnovum of de locaties van prikposten in de buurt? Kijk dan op www.diagnovum.nl of neem contact op met ons Klantcontact Centrum via 088 007 54 01.


Winter Wonder Wandeling Sintepier

Donderdag 29 december, aanvang 16.00u.


2023


Nieuwjaarsborrel in dorpshuis van Nieuwvliet:

Sint Pieterstraat 3

Vrijdag 13 januari om 19.30


Algemene Leden Vergadering in dorpshuis van Nieuwvliet:

Sint Pieterstraat 3

Donderdag 16 februari om 19.30u.


 

 

 

Voor meer informatie of contact met de Dorpsraad Nieuwvliet kunt u een mailbericht sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze facebook-pagina

 

facebook groot